S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Dark Heresy - Historie opsummering

Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Dark Heresy - Historie opsummering on Ons 3 aug 2011 - 12:25

Rasmus


Gnom Glædespige
Opretter denne tråd for at holde styr på den efterhånden længere historie om Inquistor Globus Varaak's unge acolytes. Skriver den lidt løbende og mind mig endeligt om detaljer jeg måtte ha glemt Smile

1. Mission - Fortabt i sneen
Gruppe: Quarl (Guardsman - Jacob), ? (Priest - Rune), Nicodemus (Psyker - John), Nero Vipus (Arbitrator - Michael), Spook (Assassin - Thomas)

Efter at ha modtaget adskellige besyndelige radiosignaler fra en fjerntlæggende imperiel base beslutter Inquistionen at sende nogle nye folk ud for at se på sagen. Udsendingen ankommer på en øde planet dækket af en ørken af sne og is. Snart oplever I de besynderlige radiosignaller og deres kaostisk messen...efter at ha gået i stå med deres køretøj, vover I jer ud i kulden. Snart søger I ly i en grotte, ved indgangen holder en pansret mandskabsvogn som ikke kan startes. I en sammenfalden del af grotten ligger der spor af kannibalism og tilbedelse af kaosguden Nurgle. Snart opdages en koldbrands-agtig sygdom spredt ved dyr og mennesker som mutere og giver uhæmmet sult for frisk kød.
En tidligere sergent af den imperiel guarde identificeres som smittebæreren og efter at ha fundet få overlevende tilbage på basen begiver gruppen sig ud for at gøre det af med hans sørgelig eksistens, det blev gjort ved at køre ham over med den nu repareret pansret mandskabsvogn. Radio signalet bliver destrueret og dde overlevende bliver trukket ud (til en uvis skæbne efter deres smitte er blevet bedømt)...en enkelt servitor og en hund som har vist sig immune for sygdommen efterlades til at passe basen.

2. Mission - Storvildsjagt på Fedrid
Gruppe: Quarl (Guardsman - Jacob), ? (Priest - Rune), Nicodemus (Psyker - John), Nero Vipus (Arbitrator - Michael), Spook (Assassin - Thomas)

En ung mand er omkommet under en jagt på planetten Fedrid. Normalt ikke en sag for Inquisitionen men når liget bliver fundet pelset for sit eget skind på en besynderlig og nærmest okkult måde så bliver det plusdeligt en sag...så hjælper det selvfølgelig også at den døde er søn af et nobelt hus. Gruppen ankommer til planetten og bliver modtaget af en gruppe hårde guerilla mariner og en lokal befolkning af indianske jæger der ikke synes godt om fremmed. I hører om en lokal legende omhandlende en "hud stjæler", et xenos væsen/dyr som stjæler andres hud som et jagt trofæ. I begiver jer nu på jagt efter væsenet men forgæves, som flere noble sønner bliver ofre indser gruppen at der er tale om en copycat dræber som kopier "hud stjæleren". Gruppen fatter mistanke til en kvindelig sanctioned psyker, en biomancer der arbejdet med at kortlægge det lokal planteliv og samtidig tager sig af en gruppe af lokale evnesvage i hendes hjem. Efter at ha brudt ind i hendes hus kommer spillerne frem til at hun eksperimentere med en plante der hedder Brainleaf, plantens gift gør mennesker til hjerneløse zombier af den tilsyneladende tænkende plante. Psykeren er immune overfor plantens giftnåle da hendes sanction involveret en del nåle eksperimenter. Efter at ha jagtet den forræderiske psyker ud i junglen, finder gruppen et stort brainleaf træ omkring hvilket ligger en sø hvor disse hjernedøde zombier bliver døbt ind i en kult af tilbeder styret af psykeren pga. hendes evne til at tale med træet. Mening Quarl sprænger i et selvofferende angreb på kultisterne og sender mange af de hjernedøde zombier i graven ved at sprænge en granat, han selv kun lige overlever. Derefter flygter psykeren ud i skoven hvor hun ironisk nok bliver et ofre for det væsen hun tidligere havde kopieret.

Gennem kvindens efterlade reportere og eksperimenter finde spillerne ud af at hendes arbejde var blevet drevet af hævn over at ha mistet sit livs kærlighed. En Remembrancer som studeret planettens liv sammen med hende, men som døde af et våde skud fra en af jægernes rifler.

3. Mission - Rigdom for en pris
Gruppe: ? (Priest - Rune), Nicodemus (Psyker - John), Spook (Assassin - Thomas), Nero Vipus (Arbitrator - Michael), Quarl (Guardsman - Jacob), Sigismund (Techpriest - Rune)

4. Mission - Til enden af universet
Gruppe: Sigismund (Techpriest - Rune), Nicodemus (Psyker - John), Spook (Assassin - Thomas), Nero Vipus (Arbitrator - Michael), Dekko "The Gekko" Johnson (Scum - Jacob)

Inquisitor Globus Virak sender hans acolytes ud til den yderste del af det menneskelige imperium, for at finde en forsvunde Astropath. Stirrende ind i "the Eye of Terror" ligger en rumbase hvis funktion er at overvåge og forsyne diverse rogue trader skibe. Basen er nu uden overvågning og kommunikation, det er vigtigt at denne stærke psyker bliver returneret til sin plads. Men hvad er årsagen til hans forsvinden!? og har kaos drevet ham vanvittig?!
Allerede som I ankommer til destination stifter i bekendskab med basens lovløse befolkning. Rumpirat angriber jeres skib som I slår tilbage og ender med at overtage deres skib, the Warthog. En ung ghast slutter sig også til jeres gruppe.
Rumbasen Dark Star er opdelt i et militært styret dæk og nogle underdæk hvor lovløse bander og sort børs handlen forgår uden for intergalaktisk love. I udspørg basens leder Luthor Corwin, også kendt som "Black Corwin", om den unge Astropath og hans mystiske forsvinden. Efter en del detektivisk arbejde kommer I på et spor der føre jer ned i underdækkets mørkeste dele. Her finder i banden "The Snakes" som har stået bag en del bortførelser på det sidste. Ders hovedkvarter ligger bag en hemmelig gang førende fra en beskidt tattovør butik og til et nu lukket militær anlæg. I opdager at bandens styrke er kommet gennem en kombination af hårde stoffer som Slaugther og hybrid mutationer udført på bandens medlemmer af en gal feltlæge der har haft mulighed for at studere en genestealer ved at holde den fanget i et militært stålværk. I angriber basen, dræber alt mutation og xenos der er at finde. Med en blanding af lettelse og skam finder i ikke Astropathen blandt feltlægens overlevende "eksperimenter", men en xenos tilstedværelse er nu afsløret.

I søger dybere ned i rumbasens lukket gange og med hjælp fra en lettere muteret og meget sindsforvirret eneboer lykkedes det jer at komme på sporet igen. Endnu et xenos væsen lader til at være om bord på basen, det visser sig at være en lictor, en slags spejder tiltrukket af den fanget genestealers klage skrig men nu igang med at jage Astropathen som har gået ind på dens territorium. I indhenter endeligt jeres mål, han fortæller om hans intentioner om at tag en Imperial Cyclonic Torpedo gemt og forsejlet her i basens dybeste dyb...I månedsvis har han hørt skrig og stemmer inde i hans hoved, han er overbevist om at kilden er den sorte fæstning, en nærliggende rumbase, og at det eneste rigtige er at springe den i luften. Men før I har fået noget logik ud af den forvirret psykeren. Angriber lictoren jer og en desperat kamp ender med I sender den ud i rummet i en kapsel, sammen med Torpdoen og den døde psykers krop.

I reportere det uheldige resultat til inquisitionen og Luthor Corwin, han vælger at følge psykerens frygt, beder derefter om ret til at destruere den sorte fæstning og afventer ordren...Exterminatus


4. Mission - Sekundær Mission - Fanget i blæksprutten's greb
Gruppe: Sigismund (Techpriest - Rune), Nicodemus (Psyker - John), Dekko "The Gekko" Johnson (Scum - Jacob)

5. Mission - Bag den sorte fæstning
Gruppe: Sigismund (Techpriest - Rune), Nicodemus (Psyker - John), Dekko "The Gekko" Johnson (Scum - Jacob),Sidst rettet af Rasmus Fre 3 aug 2012 - 19:14, rettet i alt 3 gange

Vis brugerens profil

2 Important NPCs on Tors 4 aug 2011 - 18:38

Rasmus


Gnom Glædespige
En liste af vigtige personer som gruppen har kontakt med:

Inquisitor Globus Varaak

Fleetcommandor Luthor Corwin

Sister Grace

Commisar Karl Stern

The spirit of Farseer Elandrianna

Vis brugerens profil

3 Re: Dark Heresy - Historie opsummering on Tors 4 aug 2011 - 23:14

McGregers


Halv-elver Bondemand
Navnet er Dekko "The Gekko" Johnson......

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum