S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

stunned vehicles og psychic powers?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 stunned vehicles og psychic powers? on Tors 7 apr 2011 - 21:06

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
må man bruge psychic powers hvis man er i et stunned/shaken vehicle, hvis der altså er tale om en "ikke shooting" power?


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

2 Re: stunned vehicles og psychic powers? on Tors 7 apr 2011 - 21:32

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
p. 67
Der står - passenger may not shoot from the vehicle in their next shooting fase, but are otherwise unaffected. dvs. de kan godt kaste ikke shooting attack psychic powers. De kan også kravle ud af bilen og plaffe løs på hvad der måtte melde sig.


--> in other news - en character kan godt blive ombord mens den unit han var derinde sammen med hopper ud. jf side 67 i regelbogen. Jeg fornemmer at yde er blevet narret til at tage sin champion ud et par gange og det er da helt sikkert at min farseer aldring nogensinde kommer til at se himlen igen med mindre bilen bliver ødelagt.

Helt konkret står der i reglerne

"They can also disembark seperately, by either the unit og the characters disembarking while the others remain behind"


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

3 Re: stunned vehicles og psychic powers? on Tors 7 apr 2011 - 22:13

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
spøgsmålet går helt specifikt på Sanctioned Psykers power: Weaken resolve. der står om den i bogen: Weaken resolve: The psykers reach out with their minds, evoking irrational terror in the minds of their foes. this power is used during the psyker battle squad's shooting phase. choose one enemy unit within 36" of the psyker battle squad. for the remainder of the turn, the enemy unit's leadership is reduced by the number of sanctioned psykers in the unit utilising the power (to a minimum of 2)

kan de kaste den fra en chimera der er stunned? og kan man misforstå den sidste del i parantesen?: er det Ld der kommer ned på minimum 2 eller er det antallet af psykers der er minimum 2?


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

4 Re: stunned vehicles og psychic powers? on Tors 7 apr 2011 - 23:12

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Men må de skyde med et våben hvis de bruger den? hvis de må ingen problemer, ellers går den jo i stedet for et shooting attack og så er det mere fishy, men det der umiddelbart står i reglerne giver dem lov til det. Der står de må alt andet end at skyde og da den ikke umiddelbart er et shooting attack kan jeg ikke se de ikke må.

mht minimum of 2 tror jeg du skal regne med at det er Ld der ikke kan gå under 2, jeg tror godt du må nøjes med at bruge en psyker


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

5 Re: stunned vehicles og psychic powers? on Tors 7 apr 2011 - 23:28

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
hvis de bruger deres power i shooting phase tror jeg at det er et shooting attack. Man må ikke både skyde med sin gun og sin power. Og hvis man er inde i et stunned vehichle i shooting phase må man ikke skyde noget som helst. måske der står noget om det i guardens faq?

Vis brugerens profil

6 Re: stunned vehicles og psychic powers? on Fre 8 apr 2011 - 0:09

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Tror ikke det er et psychic shooting attack. De skal blandt andet ikke have LoS. og under soulstorm står der også helt specifikt at det er et psychic shooting attack. Min umiddelbare konklussion er at psykerne kan kaste weaken resolve på et unit og efterfølgende plaffe dem ned med deres Las-pistols for at se dem løbende skrigende bort på grund af deres nu sænkede Ld.


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

Sponsored content


Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum