S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

regeltekniske ?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 regeltekniske ? on Man 28 feb 2011 - 14:14

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Hej Drenge

Hvad sker der egentlig når man kan få en upgrade-character uden fearless til en flok drenge der er fearless. Får han så fearless eller får de alle sammen frygtsom?

Hvis de bliver frygtsomme, bruger man så bare den højeste Ld værdi? Det tror jeg nok jeg selv kan svare på men kom bare lige til at tænke på, at det er underligt når upgrade-characteren har mindre i Ld end de andre.

Køllen


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

2 Re: regeltekniske ? on Man 28 feb 2011 - 17:26

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
De bliver ved med at være fearless. Det er i hvert fald mit bedste bud på en fortolkning af reglen om universal special rules og joining.

Vis brugerens profil

3 Re: regeltekniske ? on Tirs 1 mar 2011 - 14:04

andbruu

avatar
Captain
De bliver über fearless, hvilket svare til fearless, men bare über.


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

4 Re: regeltekniske ? on Tirs 1 mar 2011 - 14:18

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
er det egentlig en bonus at være fearless hvis man skal kaste psi powers?


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

5 Re: regeltekniske ? on Tors 3 mar 2011 - 10:00

andbruu

avatar
Captain
Ja der er fordel: Man må sige über, når man ruller sit check


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

6 Re: regeltekniske ? on Man 21 mar 2011 - 16:09

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
fed død med ÜBER.

Det næste spørgsmål er så. Hvis jeg har en Autarch som køber sig en Warp-spider-pack og joiner et unit der kan deepstrike, kan han så deepstrike sammen med dem? Det vil han nemlig gerne.

Men, hvis han ikke må det hvordan skulle han så få lov til det?

Jeg har læst mig frem til at han ikke må infiltrate, og jeg tænker lidt at det her er det samme. Jeg synes bare det er underligt når nu det er deres jump-pack som giver dem mulighed for at teleporte.

what say you - drengene


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

7 Re: regeltekniske ? on Tirs 22 mar 2011 - 16:18

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Jeg fandt det helt selv på side 52. Der står at han gerne må. Han bliver jo jumpinfantri. Så der er go på nye og spændende dukke kombinationer til Vassal Smile


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

8 Re: regeltekniske ? on Tirs 22 mar 2011 - 18:38

Kptbiceps

avatar
Gnom Glædespige
Hey boyz, jeg har lige diskuteret med Aslak om hvorvidt en Penitent bevæger sig efter targets der er tættest på den selv:

1) i lige fugle linje...
2) eller den rute den følger og i såfald kommer tættest på en enemy unit



O <-- 1 marine (tættest på)
_______
[_Rhino_] O <-- min rhino <-- og her står en Marine, som The penitent kommer tættere på, når den bevæger sig højre rundt om Rhinoen

..
-O- <-- min Penitent
^

Det er ikke tegn og gæt......

Vi mente at det nok var målt i lige afstand fra begyndelsen af hver enkelt models move phase.

Vis brugerens profil

9 Re: regeltekniske ? on Tirs 22 mar 2011 - 20:36

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
er det relevant? de skal rykke mod den tætteste unit, men der står ikke at de skal rykke direkte mod den... bare de ender tættere på den end de var da movement phasen startede og ikke ende længere fra den end den korteste afstand man opnåede i movement phasen... (min egen tolkning)

det er deres skyderegel der er spændende... de skal nemlig dække så mange modeller som muligt, og hvis der er 1 marine der er 2 inches fra den og 3 der er 4 inches fra den, SKAL den skyde på dem der er 4 inches væk, fordi den her dækker flest modeller... på den måde kan du også bruge dine andre squads til at hjælpe med at "kite" dine angringsmaskiner ind i de units du gerne vil have, ved at skyde en masse og på den måde tynde ud i de squads du ikke vil have dem ind i... hvis squaded er tyndt, kan der ikke dækkes så mange modeller med templaten, og så kan den charge det der er længere væk, hvor den kan dække flere modeller... her kommer så et dillema med biler, for en bil er kun en model, så hvis der er en bil du gerne vil charge må der ikke være et andet sted hvor der bare er to modeller inden for flamer range. din modstander kan bruge det imod dig...


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

10 Re: regeltekniske ? on Man 25 apr 2011 - 23:37

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Helge skrev:
når man nu ikke må skyder efter modellers våben og bilers sponsons, hvordan er det så med vinger på f.eks greater deamons, deamon princes etc? jeg spørger fordi jeg har nappet vingerne til nogle gamle 'nid flyvere af bimse, og vil bruge dem til mine raptors, men jeg gider ikke, hvis de lige pludselig blev dobbelt så store når de skal skydes på...

Slettede lige den anden tråd, synes det var fjollet med to ens tråde.

svaret på spørgsmålet er efter min bedste overbevisning at man ikke kan skyde efter vinger. Gider ikke lige slå op i regelbogen, men er ret sikker på at det står helt eksplicit i nærheden af TLS at man ikke kan skyde efter vinger, våben, antenner og deslige.


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

11 Re: regeltekniske ? on Tirs 26 apr 2011 - 8:49

andbruu

avatar
Captain
Jeg mener at der står ben, krop og hoved kan targets. Så arme tæller ikke... men det kan godt være det var 4th ed.


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

12 Re: regeltekniske ? on Tirs 26 apr 2011 - 10:12

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
NU slog jeg det op for at være helt sikker. Det står på side 16 ca. midt. Du kan targete en model hvis du kan se hoved, arme, ben eller krop. Helt specifikt står der at du ikke kan targete vinger eller hale på modellen (samt desuden at du ikke kan skyde efter hans gun, banner, antenne eller andet ornament)

Så arme er ok, men vinger er ikke


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

13 Re: regeltekniske ? on Tirs 26 apr 2011 - 12:14

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
fedt nok! så er det bare med at få dem klistret på, eller pindet! winged raptors ftw!


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

Sponsored content


Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum