S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Fastaval

Gå til side : Previous  1, 2, 3

Vis foregående emne Vis næste emne Go down  Besked [Side 3 af 3]

51 Re: Fastaval on Tirs 22 feb 2011 - 21:58

princelarming

avatar
Barbar Barber
jow jow... Jeg mente bare at vi før er løbet ind i situationer hvor folk har taget ting lidt for bogstaveligt herinde, og derfor har følt sig stødt... Denne debat/tråd kunne nemt blive en af dem...

Aslaks modvilje er forståelig, men jeg synes nu alligevel det er synd at salgstalen ophører pga. et par af os, der allerede har tilkendegivet vores holdning til arrangementet...
Ingen tvivl om at det er cool at turneringen kører, men jeg er (som tidligere nævnt) skeptisk overfor de logistiske, monetære og sociale issues med det nuværende format, og min deltagelse i det...


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

52 Re: Fastaval on Tirs 22 feb 2011 - 22:32

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
@Asbjørn: Det har aldrig været meningen at jeg ville lave en salgstale. Det har jeg skrevet at jeg ikke ville for længe, længe siden dengang der var ved at starte en flamewar i tråden præcis som nu. Det burde ikke være nødvendigt mener jeg, og det skyldes såre simpelt at jeg mener at de omstændigheder, der er omkring arrangementet er helt klare og at der derfor ikke er noget at diskutere.

@everyone whom this might concern:
Vi ved godt alle sammen hvad det her er for et arrangement - so take it or leave it. Der forventes ikke lange undskyldninger for ikke at deltage. Det er ok ikke at deltage.

Vi kunne diskutere om det er dyrt, men jeg mener at det er næsten meningsløst at diskutere om et non-profit foretagende baseret udelukkende på frivillig arbejdskraft er dyrt. For det er det ikke. Så det gider jeg ikke. Så er det sgu sjovere at diskutere en eller anden hær eller et army selection system i en anden tråd.


Vis brugerens profil

53 Re: Fastaval on Tirs 22 feb 2011 - 22:42

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
What he said.

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

54 Re: Fastaval on Tirs 22 feb 2011 - 22:43

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
vi diskuterer ikke hvor vidt det er dyrt eller ej, men om det er ok at synes det eller ej og om hvor vidt dem der ytre sig omkring prisen whiner, er kællinger eller ej.


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

55 Re: Fastaval on Tirs 22 feb 2011 - 23:46

Lundse


Gnom Svinehyrde
princelarming skrev:Prøv med gulerod i stedet for pisk i tissekassen?? trophy

Gulerod i tissekassen? Anytime, sweetie... Anytime...


Jeg ville gerne fremvise en flot, runk gulerod for Warhammer-folket, og tage dem ved hånden til Fastaval. Men jeg er ikke sikker på der er noget argument der vil overbevise. WH på Fastaval har sgu altid været lidt sært - Fastaval er en scenarie-con, og det skal den fandeme ikke være ked af, eller tage imod kritik for (ikke sagt den ikke skal tage imod kritik, den skal bare ikke høre for at være det den er). Men derfor er der stadig plads til alle de mere eller mindre relevante ting "udenom".

Fastaval har ikke som mål at hive WH-hovederne med. De må gerne være med, men de skal selv finde en tåbe til at stå for lortet, og der gives ikke rabat :-(


Så hvad fanden skal vi (de vil sige "i"), på Fastaval?


Det fin-kulturelle svar - I skal lære noget nyt, I skal spille nye slags rollespil med de andre, og snakke om dem i baren. Og komme hjem og spille endnu bedre rollespil. Fordi det er sjovt at blive bedre til tingene, og sjovt at udvikle sig (også bare lidt).

Det sociale svar - I skal komme og se hinanden i nye omgivelser, og få nogle øl med nogle nye mennesker. Det sidste kan man få ude i byen (men det gør vi ikke). Det andet tror jeg sgu er meget sundt (men vi/I er måske lidt vel gamle til det? Wink ).

Ansvar-svaret - I skal være en del af, at udvikle jeres egen hobby (den med dukkerne). I skal lære de små, at spille hammer med de store. I skal have efterskole-elever til at tude når de ikke må lave en movement phase om, ligesom hjemme hos mor. Og i skal være seje og gamle (og lidt Brian V.), når I medgiver dem en god shooting phase. Hvor de kan se at ikke alle voksne rollespillere behøver at spille novelle-scenarier om udkants-Danmark! The great circle of life, Simba!

En god sag-svaret - Fastaval er en skidegod sag. Det er søde og rare frivillige som pukler for at få det til at køre, hvert år. Og det er nok rollespil's (og dermed også de tangerende hobbyer såsom WH's) bedste talerør for hobbyen/hobbyerne som noget kulturelt ("under" opera, "over" Det Fede Svin) og seriøst.

Berig jer selv-svaret - Det kunne jo være man kunne lære noget af de andre, om ikke andet lære, at man ikke altid selv kan få lov til at tage et move i Shooting Phase...? Det kunne også være man fik set nye hære man skal have købt (og limet, og malet, og set sammen, og købt mere til, og limet, og malet, på lapeat). Eller måske andre spillere i Århus-området, gud forbyde det!

Mig, mig, mig-svaret - Jeg skal have nogle at gå hen og spise en sandwich hos! Jeg tør sgu da ikke sidde og holde voksne mænd i hænderne, og rollespille dårlig sex og et døende parforhold i rummet, uden at have et sted hvor tingene giver mening igen bagefter. Et sted hvor der lugter af lim, tåååst og pubertetsunger. Hvor en 6'er er et fucking hit og ikke så meget pis og følelser.


Og så skal I støtte op om Aslak, som godt ved alt det her, men er for bange for at sige det*. En af jeres venner arrangerer Warhammer turnering på Danmarks største con! Og så bliver Eldar'erne hjemme på deres fimsede Craftworld og snakker om tåååst-priser, mens hele Chapters sidder og pudser bolters fordi der er for hårdt at sove i en sovesal? WTF?

Kom ind i kampem!

* - Og/eller har sagt det. Eller er for personligt involveret. Tread softly, drenge...

Vis brugerens profil

56 Re: Fastaval on Ons 23 feb 2011 - 0:19

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
"... because you tread on my dreams..."

Sådan skal en ordentlig røffel og tale leveres!

Jeg bukker mig i støvet.

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

57 Re: Fastaval on Ons 23 feb 2011 - 6:35

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
Lundse(og fastaval): 1 Grisefest(og mallorcha):0

En glimrende tale!

"Tread softly and carry a big gun"

Vis brugerens profil

58 Re: Fastaval on Ons 23 feb 2011 - 9:11

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
nogle fine argumenter.

når sagen skal i bagen er 1000 kroner bare bedre givet ud sammen med valdemar. det kan der ikke laves om på.

synes det er et lidt ærgeligt at dunke os i hovedet med at vi ikke bakker op om gakkes projekt. dårlig samvittighed er nederen og unødvendigt. hold igen med det.


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

59 Re: Fastaval on Ons 23 feb 2011 - 9:22

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Jeg har vist allerede givet udtryk for at ingen skal have dårlig samvittighed for min skyld. De andre argumenter er meget fine synes jeg.

Vis brugerens profil

60 Re: Fastaval on Ons 23 feb 2011 - 11:42

Lundse


Gnom Svinehyrde
Hey Helge.

Jeg kan godt se der er dele af dunder-talen der ligger an til dårlig samvittighed - det var en bi-effekt, ikke meningen. Argumentet at støtte op om hobby, Aslak, Fastaval, etc. er stadig gældende - men derfor skal man sgu ikke have det dårligt over at andet vejer tungere!

Der blev, måske ikke af dig, lagt op til at høre argumenter for at tage med - og der blev decideret modargumenteret. I en klar nyttekalkyle kan prospektet om dyre øl og dyrere sovepladser godt se dumt ud. Indlægget var ment som balance dertil - ikke 7 punkter til at slå dem der ikke kommer i hovedet med.


PS: Jeg vil gerne med til grisefest på Mallorca med dig og Valdemar - fuck føle-føle-spil og 'hammer :-)

Vis brugerens profil

61 Re: Fastaval on Ons 23 feb 2011 - 13:16

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
de 7 argumenter var smadder gode.

problemet er ikke lysten til at spille hammer eller bakke op om Gakkes projekt eller tiden, men simpelthen at 800-1000 kroner på en weekend til dukker betyder 2-3 andre weekender hvor jeg ikke kommer med pga regnestykket: hammer kontra bleer. sad but true.

threading softly, cause i'm walking on a damn fine edge... (between nappies and dollies)


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

62 Re: Fastaval on Tors 24 feb 2011 - 19:04

Yde


Hobbit Grisetyv
De seneste års deltagelse i Fastaval har for mit vedkommende ikke været voldsomt mindeværdige, så jeg springer over i år.

Hvis vi kan samle en flok til øl og brætspil en enkelt dag/aften i Silkeborg er jeg gerne med, men jeg gider ikke hele weekenden.

/yde

Vis brugerens profil

63 Re: Fastaval on Tirs 1 mar 2011 - 14:39

andbruu

avatar
Captain
Er helt enig i at man ikke kan beskylde et non-profit show for at være for dyr.
For dyr betyder at man tager for meget. Udtrykket kan så være: "mange penge", hvilket betyder noget i retning af at man muligvis tager netto prisen, men at det er en lumb-sum ud af det ugenlie rådighedsbeløb til alt det andet seriøse (og flere space marines).
Dyr = for meget for, for lidt
Rimlig = pris og produkt passer
Billig = din mor
For dyrt, non-profit = Fyringsrunde
Frivillig, non-profit = Do, or don't

Jeg kan ikke komme da jeg ikke har mere ferie. Jeg vil ikke komme fordi jeg ikke havde en god fastaval første og eneste gang jeg var med. Jeg håber at de der tager med får det hyggeligt.

(Ja jeg kan sagtens dømme om noget er godt eller dårligt, første gang jeg prøver det - tænk bare på DIN MOR).

PS: jeg ønsker hverken at tage socialt-, voksent-, udviklings- eller andet ansvar for mit gaming. Jeg gør det for min skyld, og min skyld alene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Giv lyd hvis de bygger en pyramide.

(Så er der lidt indspark til at køre denne diskution mere ud over kanten)

NB: er ikke ment som noget angreb/forsvar. Nu har jeg bare læst alle fem siders indlæg, og så vil jeg også have lov at skrive noget.


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

64 Re: Fastaval on Tirs 1 mar 2011 - 14:41

andbruu

avatar
Captain
Hvis fastaval er for dyr, må jeg så tage et svin med?


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

65 Re: Fastaval on Tirs 1 mar 2011 - 16:13

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Selvfølgelig kan et nonprofit arrangement være for dyrt. Bare fordi arrangørerne ikke tjener penge på arrangementet er det jo ikke givet at deres leverandører heller ikke tjener penge på det (Det jeg siger er at brugsen tjener penge på at vi køber ind til toast når vi holder obnox). Hvis arrangørerne ikke er dygtige nok til at holde styr på udgifterne kan de have nok så gode intentioner og sørge for ikke selv at tjene penge og alligevel bliver arrangementet for dyrt og det vil stadig være arrangørernes skyld. Derfor kan man godt beskylde fastaval for at være for dyr!

Alt det til side så er det nogle gode fine hønseargumenter lundse kommer med - jeg vil godt indrømme at når man har en hobby har man også et ansvar overfor den, i hvert fald til dels. Jeg er dog ikke helt overbevist om hvorvidt fastaval er den bedste måde at kommunikere vores hobby på, hvor mange der ikke allerede har tilknytning til rolle/hammer miljøet kommer nogensinde i nærheden af fastaval? Det er bare en tanke.

Men nok om det, jeg kommer ikke, det er nok mest fordi jeg synes det er for dyrt, men også fordi jeg har vildt travlt med at være stresset over at skulle specialisere mig derudaf og synes det er mange dage at hive ud af kalenderen.

Nok om druk for denne gang - køllen over and out


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

Sponsored content


Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen  Besked [Side 3 af 3]

Gå til side : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum