S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Ny FAQ Idag

Gå til side : 1, 2  Next

Vis foregående emne Vis næste emne Go down  Besked [Side 1 af 2]

1 Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 11:14

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
T.o.

Ny FAQ Idag:

http://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m1490286a_FAQ_40Krulebook_version1_1.pdf

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

2 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 11:43

princelarming

avatar
Barbar Barber
Det var da dejligt, men ikke specielt opklarende...


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

3 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 14:50

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Well se den her, bare som eksempel:

Q: If a transport vehicle is destroyed in the same turn as it
moved flat out what happens to any embarked models? (p70)
A: They are removed as casualties.

Den gør sgu da nas på transports hva ? Very Happy
Så skal man da vist til at passe lidt på md at køre råddent med sin raider og sit shit...

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

4 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 15:45

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Din raider kan ikke komme op på flat out, det er kun fast vehicles der har problemer, så elverne og orkerne fik lige en over snuden. Det er indelt i combat speed, cruising speed og flat out. Så ud over at elvernes biler bliver destroyen på 4'ere dør alle der er inden i dem også. Så er det sgu ikke så sjovt at køre hurtigt længere.


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

5 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 15:48

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Det har du ret i Krølle. Elverene har vist fået lidt huk i den ændring.
Der er flere som rammer Skimmers også.

Tror også reglen er mod orkers ramming med egne biler for at få kunne komme ud og assaulte 'gratis'.

Det gælder vel også imperiets flyvere i øvrigt?

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

6 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:14

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Det gælder også imperiets flyvere, men de trænger også til en omgang tæv.

Men på den anden side er elverne også gode. Det kan for øvrigt være det kan betale sig at købe noget mere starengines og så køre mere råddent i shooting face. Så har de nemlig ikke kørt flat out, men stadig bevæget sig 24" ... eller er det snyd?


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

7 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:20

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Højest sandsynligt meget snyd..

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

8 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:21

Yde


Hobbit Grisetyv
Så kan de kære elvere lære at overholde imperiets nedsatte fartbegrænsninger. Det er for deres eget bedste ved du nok.. Vi kan jo ikke have at halvdelen af slagmarkens befordringsmidler kører råddent... så ville der jo herske anarki...
Vi tænker på elvernes egen sikkerhed, så de kan komme frem til blodbadet i god behold.

reglen:

Q: If a unit that has gone to ground is then forced to move,
other than to fall back, do they return to normal or still
count as having gone to ground? (p24)
A: They will return to normal.

betyder muligvis at jeg skal blive bedre til at go to ground, da jeg så snart jeg mister en enkelt dukke i en unit helt sikkert kan/skal bevæge mig, og derefter "return to normal"... Tror egentlig altid vi har spillet sådan...

Vis brugerens profil

9 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:24

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Hmm tjaa... det kunne godt se sådan ud Yde, men Igen, er ingen ekspert på de regler..

Men som du lige udlægger det der, så ja Smile

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

10 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:27

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Forresten er det også slut med at gemme farseers mm i units i nærkamp, nu skal de op foran og tæskes Smile

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

11 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:33

Yde


Hobbit Grisetyv
Tænker du på:

Q: An Independent Character attached to a unit that is
reacting to being assaulted, or making a pile-in move,
must move before other friendly models to attempt to get
in base contact with an enemy. What happens if the
Independent Character is blocked from getting to enemy
models by friendly models around him? (p49)
A: If it is possible to move friendly models out of the way
to make space for the Independent Character then they
must move first. Followed by the Independent Character
and finally the rest of the unit can move. If the
Independent Character is still unable to make it into base
contact he must move as close to the enemy as possible.

???

I så fald tror jeg stadig at et tilstrækkelig snedigt individ ville kunne gemme deres svage independent chars.

Vis brugerens profil

12 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:34

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Det er muligt, men det bliver noget (læs:Meget) sværere ikke at komme til det..

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

13 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:39

Yde


Hobbit Grisetyv
Heheh, der er nogle ret sjove iblandt...

Q: If a vehicle receives multiple Destroyed – Explodes!
results simultaneously how many D6 do you roll to
determine the blast radius? (p61)
A: One.


Jeg kan lige forestille mig situationen hvor en utilfreds knægt ud af det blå har fundet på reglen at han selvfølgelig kunne slå med 3d6 fordi han havde lavet 3 explosion results...

Vis brugerens profil

14 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:41

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Hehe ja Smile

Rettelserne bærer præg af julefrokosten den blev lavet under Smile
Ligesom de plejer at gøre.

Men det er da dejligt de bare kikker lidt..

Det er også slut med at lave slange formationer som dækker for hinanden med cover

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

15 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:43

Yde


Hobbit Grisetyv
huh?? how do you figure?

Vis brugerens profil

16 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:51

Yde


Hobbit Grisetyv
Q: Does a vehicle that has used its extra move for being
on a road to move over 12” count as having moved at
cruising speed for all purposes, for example the embarking
and disembarking of troops? (p57)
A: Yes.

Tror nok den blev debatteret ved årets Hyggecon i slaget imellem mig og Krølle.. Kan ikke huske hvordan udfaldet blev.. Tror nok jeg endte med kun at køre 12 og vidst nok kunne nå elverne på charget alligevel.

Vis brugerens profil

17 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 16:53

rass

avatar
Halv-elver Bondemand
Det er rigtig fedt med reglen om konsekvenserne for mandskabet ved flatout speed. Jeg kan ikke ventet med at skyde en valkyrie ned og se alle de små ludere med specialweapons brænde op affraid

Vis brugerens profil

18 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:14

andbruu

avatar
Captain
Hvis en valk flytter flat-out i scout phasen, men den anden spiller starter (måske via siege initiative) og skyder valken ned, dør dem inde i valken så?
Grunden til jeg spørger er at valken ikke har rykket flat out "in the previous movement phase" da der jo ikke har været nogen movement phase.
På den anden side får den sit 4+ cover save, for at have rykket flat-out.
Hold kæft hvor skriver de deres FAQ og Erreta dårligt.

Desuden er der mange af FAQ'erne som burde have været Erreta i forhold til RAW - bl.a. den med flat-out+destroyed=dead passengers.


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

19 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:17

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Q: Who gets a cover save when two units are
intermingled? (p21)
A: The unit with the model closest to the enemy that is
firing does not have a cover save.

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

20 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:28

princelarming

avatar
Barbar Barber
i forhold til flat out og destroyed, så skal der skelnes mellem player turn og game turn. Når der bare står turn, så er det player turn de mener, og derfor, så er det altså kun i den situation hvor maskinen flytter sig flat out, og derefter i samme spillers tur bliver destroyed... Sjældent syn...


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

21 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:28

Yde


Hobbit Grisetyv
ahh, right you are J. Læste det som engaged units i første omgang.

Vis brugerens profil

22 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:29

Yde


Hobbit Grisetyv
Det tror jeg faktisk du har ret i Asbjørn.

Vis brugerens profil

23 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:30

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Ikke med Orker bjørnen, hvor man bruger bilen som rambuk og smadrer sin egen bil, for derefter at kunne disimbarke...

"It stops the Trukk (and Reaver) missile: Ram at 18", hope for vehicle destroyed, have the spilled out passengers assault something because the vehicle was open-topped.

This FAQ has now slammed the door on a potential 18" + 2" + 6" assault.


ellers er det vist kun:

1) A shot scatters off an enemy and onto your vehicle, killing it.
2) You decide to (foolishly) tank shock a model that has a good chance of killing you.
3) You (again foolishly) drive through dangerous terrain and roll a 1 as a skimmer.
4) You ram something big, and the return hit smashes your vehicle.

/J


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

24 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:31

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Og ja,

Det er i egen tur.
Men igen, GW kan virkelig forvirre sig selv og andre med deres forskellige definitioner af Turn

/J



Sidst rettet af Janushedemann Tors 18 nov 2010 - 17:32, rettet 1 gang


_________________

Farlig som en Sule - Grådig som Sort-Pryglen!


You're a fucking choir boy compared to me! A CHOIR BOY!
Vis brugerens profil

25 Re: Ny FAQ Idag on Tors 18 nov 2010 - 17:31

princelarming

avatar
Barbar Barber
Det er i hvert fald konklusionen på PF, med direkte citater fra regelbogen...

(ved godt at hverken PF eller regelbogen står i høj kurs herinde Reading men alligevel)


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

Sponsored content


Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 2]

Gå til side : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum