S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Får i spillet noget hammer hjemme i Danmark?

Gå til side : 1, 2, 3  Next

Go down  Besked [Side 1 af 3]

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Kan i nu holde skruen i vandet og få dukkerne ud af kasserne selvom jeg ikke er der til at holde jer i ørene? Smile Hvordan går det med Male Club? er den druknet i champagne og kødboller? og hvad med Magnus kålgård? Har han siddet fast i noget udluftning for nyligt?

Vis brugerens profil

andbruu

avatar
Captain
det er noget sløvt med spillet. Krølle og Yde var ude at køre et par gange i sidste uge, men ellers er der dødt. The (all) Male Club holder sommerferie, og der spilles nu fodboldt (!) mandag og onsdag... kun for nørder.

Jeg håber nu snart vi kan få tid til en gang apoc, hvor magnus kan tage sig en velfortjent flyvetur. Har du fået set mine tanks.

In other news: Ralle, Yde, +, og overtegnede spiller en del Starcraft 2 online. Join the movement! Yde og jeg har indtaget 1st place (ud af 100) i vores SC2 division (dog liga fem ud af fem). The terrans need YOU!!!


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
vil også lige påpege at Køllen og mig fik 2 spil combat patrol i mandags, hvilket var lidt mærkeligt, indtil vi opdagede vi havde spillet med lidt forkerte regler, så vi gir den en chance mere en anden god gang.

Gax: påtænker da også at medbringe en smule 40k til din hytte den 3. så vi kan så hvad det bliver til...

H


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
nåå - lidt action er der da. Jeg glæder mig meget til du kommer Helge, og du må meget gerne slæbe dukker med. Har plader og terræn og sådan. Hvis du mener du kan undvære en basilisk vil jeg forresten gerne købe en af dig.

Fodbold?..... ..... ..... man kan da heller ikke lade jer være alene et øjeblik. Hvor mange har i lokket med til det?

Vis brugerens profil

Rune

avatar
Founder
mht. fodbold, så kunne jeg nok godt lokkes til det på et tidspunkt bounce

Vis brugerens profil http://splatcup.goalsoccer.net

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
istedet for at blive ved med at sende et hav af sms'er vil jeg lige give dig mit besyv herinde i forhold til artelleriet:

Basilisk: super god, stabil gun, dog med en hvis svaghed i forhold til stor minimums afstand. lidt i den dyre ende...

Medusa: er sej med bastion breacher shells (bliver så til S 10, AP 1, ruller 2d for penetration, og er dermed det absolut bedste anti-armour der er) uden er den for blød og dyr...

Colosus: kan kun mænd med sin styrke 6, men er dog rocker god til det... men er pænt pebret i min mening

Griffon: er alt for sej. wounder det meste på 2+ og der er faktisk kun marinerne og andre armour 3+ gutter der ikke skælver i bukserne når batteriet på 3 ruller ind på banen med deres rerolls og 3 skuds volleys der wounder 5/6 til 225 pt!

Manticore: über! styrke 10 og mulighed for 3 skud... lidt i den dyre ende, så det er mange points hvis den ruller ind og skyder 1 gang, for selv at blive nakket... dog er den altid, ALTID med i mine hære, for den kan det hele, også armour 3+... (den har ikke AP3)

Deathstrike: ved ikke helt hvad jeg skal mene om dette wunderwaffen... den koster en arm og et ben, og hvis den skal ha en chance for at skyde skal den have camo-netting til, lad mig lige se... ohh et extra ben oveni, så den ender på den nette sum af 190, omregnet til 70% landraider.... for at sætte det lidt i perspektiv... vil virkelig gerne se den i aktion, men frygter lidt at det er en knald eller fald ting... altså endten for den lov at skyde og jeg smadre alt dit og vinder eller også så bruger jeg en masse krudt på at den skal få lov at skyde, at når den endelig ikke for lov, har det hele kostet mig sejren...

det andet du snakkede om var sentinels, som jeg også lige vil give et par ord...

Sentinels: har i min optik 2 modus... endten som mega billige enheder med heavyflamers til 40 pt stykket eller med lascanon og camonetting til 60 pt

armoured sentinels: skal kun bruges med heavy flamers til at locke modstanderens smadre i nærkamps units... ellers er de simpelthen alt for dyre... en enkelt med flamer koster 60 pt

hvis der ellers er noget du gerne vil have en tanke eller 2 på, så gi endelig lyd..._________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Jeg tænker at man kan bruge armoured sentinels som små dreads - de koster jo som du siger 60 point hvilket måske nok er meget, men med armour 12 i fronten kan de hænge tilbage og snipe med eksempelvis autocannon og så bruges som countercharge tænker jeg. Ellers skal de have en lascannon og koster så 70 point. Sammelignet med en space marine dread er det faktisk heller ikke forfærdeligt pricey, eftersom du næsten kan få 2 for 1. Det er en dyr måde at få sig en lascannon på, men den er til gengæld mobil og kan defor få gode firing lines!

Jeg er simpelthen i syv sind med artilleriet. Deathstrike kassen kan IKKE laves til både en manticore OG en deathstrike, da alle manticore rakketterne er en del af deathstrike misilet... øv.

Jeg overvejer så at køre 2 basser, 2 medusaer og en deathstrike, men er bange for at komme lidt væk fra mit artillery tema (kan dusaer ses som del af et artillery regiment fluff-mæssigt?). Deathstrike misilet sutter.... det er sgu ikke engang fordi det er en "enten vinder jeg det hele med min doomsday device eller også gør den intet"-maskine. Den er en "enten kan jeg lige akkurat få valuta for mine point eller også gør den intet"-maskine.

... MEN - det er fedt at have en doomsday device Flaming - så jeg tror den skal med!

Vil du forresten sælge en basilisk?

Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
fluff-mæssigt er det artelleri... de er bare designet til kun at skyde direkte ind i bastioner og lignende...

hvis du skal have 2 duser synes jeg ikke du skal have bastion shells til dem begge 2... faktisk synes jeg at 2 duser er for meget. de er mega specialiserede og kan ikke bruges mod mænd, hvis de her bastion shells.... og så har du fucket 280 pts ud af vinduet... synes du skal have en enkelt med og så 3 slisker i et squadron og en deathstrike...

desuden med 1-2 duser og en deathstrike og 2-3 slisker, er det så ikke overkill med lascannons på dine neller? det der skal stoppes, skal nok blive stoppet der... gå hellere med flamers, så du kan få noget dam output mod de der horde-hære...


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Her kommer hæren lige:

HQ

company command, officer of the fleet, master of ordnance - 110

TROOPS

Vets, Chimera, 2 melta, 1 flamer - 150

Inf Platooooon:

platoon command, 2 flamers, vox - 45

inf squad, commisar, flamer, vox - 95

inf squad, flamer - 55

inf squad, flamer - 55

Heavy weapons squad, 3 mortars - 60

Heavy weapons squad, 3 mortars - 60

Heavy weapons squad, 3 mortars - 60

FAST:

2 armoured sentinels, AC - 120

HEAVY:

Deathstrike - 160

2 Dusas - 280

2 bassies - 250

1500 point (det er det de spiller nede i Hillerød klubben)

Jeg tænker jo at jeg faktisk næsten er nødt til at have 2 medusaer med hvis jeg skal kunne regne med first strike capability mod en LR. De rammer jo omtrent på 50/50.

Du har ret i at de er mega specialiserede, men når man tænker over det er der altså MEGET armour i 5th edition hære (tænk bare på dig, yde, anders, krølle, ras, bimses tau... alle spiller næsten med meget armour.

Horder tror jeg nu nok jeg skal kunne overskue (morterer, basser, master of ordnance(det eneste han duer til), lommelygter og flamers på mænd)

Planen med hæren er at placere misilet i det ene hjørne sammen med alt andet undtaget de 2 basser og HQ, der stiller i det modsatte hjørne. (HQ kan så ikke give ordrer, men lort på det - de skal alligevel stå stille og er derfor en skidt ordre-enhed) Dette er selvfølgelig afhængit af missionen, men dette er udgangspunktet.
Skydes der på misilet, så hurra! - det kan suge imobilised og armament destroyed, hvilket ingen af de andre tanks kan holde til bare den ene af! Hvis det dør - lort på det - det er alligevel en dårlig enhed Cool
Det værste er faktisk hvis der er nogen det kan sende noget hurtigt assault eller AT efter basserne uden at cripple sit eget angreb for meget, så mon ikke jeg skal holde nellerne mid-field for at snipe efter transports, bikes og skimmers på vej den vej. Ellers skal nellerne simpelthen joine basserne som stødpude.

morterer scorer eget objective, mens de 3 inf squads og vets er på midfield samt modstanderens objective.

Generelt er det ikke en vildt stærk hær (tror jeg), men jeg synes den holder sig meget fint til artillery temaet. Og mon ikke også den kan klare sig nogenlunde.

Vis brugerens profil

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Hvad er nu det for noget med dig? Kan du ikke nøjes med at have 2 hære men skal have 3 eller hvad? så må du da meget undskylde at jeg købte dine elvere Razz

Men held og lykke med garden, det skal da nok blive sjovt og temaet for hæren synes jeg da ser meget fint ud


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
synes det lyder sejt nok!

en lille håndfuld ideer:

skrot et squad mortars og køb 1 inf squad mere, så du kan lave 2 20 mands squads med commis omkring hver artillery "ø" det køber dig i hvertfald 1 eller 2 runder extra at skyde med dine kanoner i... desuden kan din officer så komme til at give ordren "first rank, second rank" med god mening, så de skal recieve et charge og så lige skyde 60 gange med lommelygterne inden...

skrot flamers i dine inf squads, hvis der ikke er råd til dem, og nøjes med 2 vox casters i alt i dine 2 merge squads stødpuder...

synes tantikken er ok, men kommer i seriøs balade mod en anden hær med meget skydning (pas på at første tus ikke blir for vigtig)

desuden: en hær med alt for meget artillery er meget svag i 1/3 af kampene, når der spilles dawn of war og de kommer rullende ind i første tur og derfor ikke må skyde... (og der er nightfigting og alt muligt andet lort)

derfor: anskaf stødpuder! "what are the lives of billions, compared to the victories achieved in the name of the Emperor!"

også: hvad sker der for autocannons på dine neller? hvad er intentionen med dem? hvis de skal være countercharge og midfield skal de have heavyflamers... autocannons dur til anti-light-vehicle og long range dakka hvor heavybolters ikke kan være med.... bare en tanke.


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
neller er tænkt til at stå på midten af min egen deploymnet og skyde på ting der er på vej mod basserne. Alternativt skal de stå hos basserne da de så kan agere stødpude for disse. Mod rimeligt mange ting er de faktisk en bedre stødpude end 20 guardsmen ville jeg mene.
Autocannons er billige og gode. Derfor har de dem. og ting der advancer på basserne vi typisk være noget der er godt at skyde med autocannons (bikes, speeders, rhinos)

Det værste ved DoW er sådan set night fighting. Det med at køre ind i tur 1 er træls for misilet, men de andre skyder bare direkte. Det betyder så desværre at de ikke kan køre ind bag en bakke og stille sig sådan som de ellers så fælt gerne ville, men er der en skov el. l. kan de bruge den. Er der ikke det er man lidt mere på den.

Har man første tur må man bare deploye en chimera up in the monkey grill og så sørge for at ramme de troop choices som modstanderen stiller op (battlewagon med meganobz og warboss.... gys) med et searchlight. Så døde ens veteraner en blodig død... nå

med hensyn til artillery ø'er, så vil jeg gerne lidt væk fra den traditionelle med 2 ens øer. I 40k er det ofte sådan at den ene side af battlefielden er lidt "død" - oftest på grund af den måde objectives er placeret på. Min plan er så at sørge for at mine basser så vidt muligt ikke er i nærheden af nogen objectives - det kan jeg selvfølgelig ikke helt selv styre, men dog i ret stor udstrækning. På den måde kan jeg måske gøre det mindre atraktivt for modstanderen overhovedet at beskæftige sig med basserne.

Jeg vil SÅ nødig af med mortererne - synes de giver hæren et rigtig fedt feel, og glæder mig til at se dem stillet op. Så skulle jeg istedet droppe veteranerne, men så ryger der en chimera... den kunne man måske give til platoon command - hmmmm - point to consider.
Men vets i chimeras er DYGTIGE - omvendt passer de ikke så vildt godt ind i hæren egentlig.

Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Og nej krølle - jeg kan ikke nøjes

Det er også lidt som om jeg er sammen med jer gutter i ånden når jeg sidder og nørder med hære og sådan, så på den måde bliver der nok ingen ende på mit misbrug herovre geek

Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
vets i chimeras er dygtige, men hvis de skal specialiseres skal det være all out... kan ikke helt se hvad deres objektiv er med 2 meltaer og 1 flamer...

hvis de skal være anti-armour så kør med et command squad istedet med 4 meltaer... hvis de skal være inde i bilen og skyde ud med flamers så gå med et platoon command med en heavyflamer og 3 flamers... hvis de skal score et objectiv så køb dem i den mest skrallede udgave du kan, med evt carapace armour... hvis de skal smadre tungt infantry så stik dem 3 plasmaguns og en plasmapistol...

i min oplevelse af hæren er middelmådighed og jack-of-all-trades en hver IG hær bane! tag de tropper der er bedst til det du skal bruge hele vejen igennem... det andet forslår som en skrædder i helvede.

hvis du alligevel ikke mener de passer fluff-wise ind i hæren synes jeg du skal skrotte dem og smide chimeraen efter platoon command squaded...

kan godt se resonamentet i at bruge dine neller som stød-pude... men så skal de netop ikke have for meget at skulle have sagt... hvis modstanderen oplever dem som farlige sender han jo lort og bjælder efter dem, og så er de slut! sådan som jeg ser der skal du holde dine slisker og neller i det ene hjørne alene... på den måde er der hellerikke infantry modeller der provokere til et smadr angreb... og nellerne kan sagtens stoppe det meste af det der kommer i retning af nellerne.... samtidig med at man lige skal ind over i en hagl af duserne i det modsatte hjørne... men så vil jeg råde dig til at holde et alm squad IG'er i reserves, som så muligvis kan sættes ind hos sliskerne og dække deres røv ifald nellerne fejler.... til den opgave skal der kun opgraderes med en melta-bomb til sarge...


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
ville også være fedt at kunne køre en hær uden vets synes jeg - det arbejder jeg lige med.

Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Fordømt - så skal jeg jo have 2 platoons! - det bliver jo DYYYRT. Så bliver nellerne nok til outflanking flamer boyz. Eller skal de beholde AC's, de kan jo skyde en del ting i siden og sådan hvis de outflanker - og de kan jo risikere at komme ind i den forkerte side også.

Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Nyt bud

HQ

company command, officer of the fleet, master of ordnance - 110

TROOPS

Inf Platooooon 1:

platoon command, chimera - 85

inf squad, commisar - 85

inf squad 50

Inf platoooooooooooooooooooooooon 2:

platoon command, chimera - 85

inf squad - 50

Inf squad - 50

Heavy weapons squad, 3 mortars - 60

Heavy weapons squad, 3 mortars - 60

Heavy weapons squad, 3 mortars - 60

FAST:

2 armoured sentinels multilaser - 110

HEAVY:

Deathstrike - 160

2 Dusas - 280

2 bassies - 250

1500

Så er der totalt skruet ned for special weapons - der er jo faktisk INGEN med Smile (det er da vist ikke mange guard lister der kan prale af det). til gengæld er der kommet en kampvogn mere med til at bygge cover for de stakkels medusaer. Men der er altså pludseligt meget lidt antitank....

Vis brugerens profil

andbruu

avatar
Captain
Medusaer er ikke artillery fluff vise. IVF ifølge seige of vrags part 1,2 and 3. De indgør i Seige regimenter sammen med lemann russ demolisher. Nu er der selvfølgelig en million forskellige verdner, så nogen planeter kan selvfølgelig godt have dem som en del af et artilleri regiment.

mht flamers på walkers. Tænk godt over at smide template weapons på ting med move 6". Specielt halvsvage vehicles. De skal for tæt på for at kunne bruge dem - også som en del af et set-up til charge. Autocannon/scatter laser - og så counter charge tror jeg meget mere på.

Deathstrike er fed - 3 er bedst!!!


_________________
Your GÆS is as good as mine!
Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
Anders skrev: Medusaer er ikke artillery fluff vise. IVF ifølge seige of vrags part 1,2 and 3. De indgør i Seige regimenter sammen med lemann russ demolisher. Nu er der selvfølgelig en million forskellige verdner, så nogen planeter kan selvfølgelig godt have dem som en del af et artilleri regiment.

Jeg citerer første linie under medusa entry'en i IG bogen: Unlike many of the imperial artillery pieces that fling shells high over a curtain wall, the Medusa tends to fire its heavy shells at, and eventually through, enemy fortifications.


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
Hey Dullen!

har kigget ligt på din hær, og det slår mig at hele baduljen har 5+ save eller armour 10 i siden (12 i front) med undtagelse af deathstrike, som har 12 i siden og som kan soake armament og immobilized results... men ellers er det en meget meget blød hær...

ved godt du har tænkt dig at køre et artilleri tema, men den hær du har der kan jo få tæsk af bolters helt uden brug af heavy weaps...

kunne godt være du kunne snige en banewolf eller andet fast response unit med lidt mere armour i siden ind, så hæren ikke går op i limningen når den ser en space-marine...

desuden er hæren meget afhænging af at få første tur, idet der er meget der er let at få til at stunne eller shake, så det ikke kan skyde, hvis modstanderen skulle starte... som sagt: der skal ikke mere end en spacemarine til for at få duserne til ikke at du en runde...

tror du møder hård modstand mod mariner, tau og andre med typiske styrke 4+ våben plus mod enhver fjende for for lov at starte...

lidt ærgeligt og måske lidt træls evaluering, men lad os se hvordan den performer i battle!?!?

forresten: hvad sker der for hyggecon i år?


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Jeg synes vi skal se hvordan hæren gør sig i marken. Den er jo trods alt også en concept hær, så hvis den taber de første tre spil er det ok.

Mht Hyggecon, så har jeg lovet hr. thorhauge at jeg godt vil stå for 40k. Håber i alle sammen kommer! Smile

Vis brugerens profil

Helge

avatar
Menneske Paladin/Troldmand
cool nok!

hvornår starter tilmeldingen osv?

har snakket med Tine og regner med at holde fri torsdag-fredag... det er der det starter, ikke?

jo selvfølgelig er det ok, hvis din hær ikke vinder de første tre kampe...


_________________
Breeding Imperators for a living now... want one?
Vis brugerens profil

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Hedder hr. Thorhauge Emil til fornavn?


_________________
My patience is limited, just like my authority ...
Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
nix - han hedder david

Vis brugerens profil

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
Jo helge - det starter torsdag... hvis du nu kunne få fri til lørdag eftermiddag kunne du være med til 40k turnering!

Vis brugerens profil

Sponsored content


Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 3]

Gå til side : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum