S P L A T

S P L A T forum


You are not connected. Please login or register

Poul

Vis foregående emne Vis næste emne Go down  Besked [Side 1 af 1]

1 Poul on Tors 2 apr 2009 - 23:09

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Det er kommet Poul for øre, at imens han spankulerer rundt i laksko og tæsker pindemadder og cocktails, så hygger alle Pouls Venner sig mega meget i Danmark. Det synes Poul er træls. Værre er at de spiller MEGA meget Bowl!

Poul savner det der Bowl helt vildt, og er ved at være træt af af spille Fumbbl Bowl med lrb4 regler. De regler, hvor man til Pouls store ærgelse, spiller med aging!

Som tiden går bliver Poul mere og mere desperat efter at spille Bowl! Men lige meget hjælper det! Poul er stadigvæk fanget på de bonede gulve i sine laksko, i landet hvor cocktails'ne flyder og pindemadderne sidder løst på folk!

Poul er nu blevet så desperat at han kan nøjes med at læse referater og resultater af spændende kampe!

Hvis Pouls venner (Spil nu VimmersVej dit fede svin! Nej Ikke Bamses Venner, Pouls Venner for sejsten!) har tid og lyst opfordres de til at kaste resultater og beskrivelser af afviklede kampe, liga som casual, i retningen af Poul på denne tråd.

Yours Sincerely

/Poul, manden med cocktail ånde, flade fødder og indehaver af Pindemads-Masakren 87½

Vis brugerens profil

2 Re: Poul on Fre 3 apr 2009 - 23:02

princelarming

avatar
Barbar Barber
Så er der kræs for kendere!!

Der blev spillet en kamp mellem White Strikers og Black Breakers, der i sædvanlig stil bød på spektakulære Cas'es og gode mål!

Breakers, med deres nyindkøbte Ogre Kahn Kölz, gik på banen mod Strikers, der var svage favoritter med en TR på 221 mod Breakers egen på 219.
Breakers vandt cointosset, og satte deres respektable angreb, og frygtede Blitzere på banen for at lægge ud med en føring. Trods et fejlet pass efter mange præsentable blocks, lykkedes det Breakers at bringe sig foran, både på måltavlen og på banen, da Strikers nyeste up-and-coming stjerne Scott Yeller ikke ville forlade Knock-Out-boxen... Den ellers så stærke catcher havde nydt skidt af en af Keran Kneecappers ondsindede Blitzes, og holdt sig på bænken til starten af anden halvej... Big D måtte for anden kamp i træk lægges i Cas-boxen inden han fik kastet en bold, da den ellers så stilsikre thrower gled i et dodge, og kom lettere til skade...
Trods undertal og stigende pres fra Breakers, som endda fik givet nogle gevaldige tæsk til Strikers offence lykkedes det for den ellers utrænede nyindkøbte Thrower hos Strikers at flytte bolden til en scoring til pauseresultatet 1-1... Strikers Head coach var ikke utilfreds da han gik til halvej, men indrømmede at han ikke så frem til anden halvej... Snorty, der længe har været vurderet at være sin egen vægt værd i guld var åbenbart så påvirket af al den snak om guld at han havde drukket lige rigeligt med Guld-bajre dagen før (Noget med en gammel Bloodbowl-fortælling om nogle grønlændere og et skur inspirerede ham), og han tilbragte til stor klage for Strikers Coach det meste af halvejen med at stå og se bælgøjet til mens der blev tæsket og spillet bold omkring ham...

Anden Halvej startede med et stilsikkert offence fra et presset Strikers-hold, der efter kort tid sikkert bragte sig foran 2-1. De var dog efter det drive omkring 3 mand i undertal, og fire af dem sad eller lå i Cas-boxen! Breakers gik igen i offence og stokkede på livet løs, samtidig med at de satte recievers ned imod det dybe defence som Strikers gik på banen med... Efter at have givet op på at lave en komplet linie banen over, satte Strikers Coach sine mænd op i en ruder-formation midt på egen banehalvdel, så de kunne reagere på enhver reciever-trussel... En silende regn satte sit præg på spillet, men begge sider spillede rutineret og uimponeret videre trods vejrets omskiften... Breakers ofence gik på banen, og Snorty fik en sko i hovedet, efter at have taget imod nogle fæle blocks, men kun en Lineman måtte forlade banen, denne dog for bestandig, da hans evner som Guard ikke hjalp ham mod at gardere sig mod Breakers egen drabelige og dødelig Guard, der krævede sit første Kill!
Strikers Defence satte så Breakers recievers under pres, men lod banen være åben mod venstre, og uden at løfte mange pegefingre blev bolden flyttet, og et nyt hold recievers sat op... Efter lidt tæsken frem og tilbage, mest til Breakers fordel, løb Jake Fields bolden over linien til Endzone til 2-2.
Strikers offence gik igen på banen, denne gang kun med 7 mand, og imod et fuldtalligt og drabeligt Breakers D! Efter lidt fumlen med bolden og det tunge åg fra D på den nye Throwers skuldre, måtte Strikers fans og Coach se bolden lande på den regnvåde bane, og kort derefter fik Timothy Stein, Breakers stjerne-catcher fat i den, og løb sikkert mod endzone... Ved midten blev de fleste Strikers bundet op eller tvunget i knæ, og Snorty savlede igen guldøl, da hans tømmermænd kom tilbage for at deltage i anden halvej... Breakers scorede sikkert til 3-2 og vandt dermed deres 8. sejr i træk!

Det lykkedes faktisk for Breakers at lave casualties med alle fire Blitzers, den nyindkøbte Ogre og deres Sneaky Dirty Catcher Jake Fields!! Alle Breakers Blitzers kan nu prale af at have taget livet af mindst en spiller på banen (...og et utal udenfor!!)

Efter kampen udspillede der sig et mindre drama bag linierne hos Strikers, da den rutinerede og legendariske Wis Rattle endegyldigt hang catcher-handsken på hylden og trak sig fra aktiv tjeneste... Dette skal ses i lyset af andre krav til færdigheder hos catchers end hvad den ældre herre selv var skolet i, og efter sigende var grunden "Man kan jo ikke lære en gammel Striker nye tricks..."
Dog fik deres nyeste Catcher vist sine færdigheder, og hans agilitet siges nu at rivalisere både D's og Nussbaum's!
Med opsigelsen gik Strikers fra en TR på 221 til en på 174 til næste kamp, hvor også begge deres tackling blitzers måtte undværes...

Kampen endte altså
Breakers - Strikers: 3-2 (1-1)
Casualties: 7-3 (Strikers fik 1 død, -AV og Miss, mens Breakers fik -MA til en lineman)

Håber det er hvad Poul ønskede sig??

Vis brugerens profil

3 Re: Poul on Fre 3 apr 2009 - 23:44

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Se det var noget Poul kunne lide,

Hvilke spiller fik de forskellige skader ?

Mere af den slags tak

-Poul

Vis brugerens profil

4 Re: Poul on Fre 3 apr 2009 - 23:55

princelarming

avatar
Barbar Barber
Det var en nyligt steget lineman med Guard der døde hos Strikers, en Blitzer med AG der fik -1AV og endnu en Blitzer der fik Miss...
Min - MA var en sucky lineman, der skal til linien fra nu af... Ingen skills og ingen SPP's...

Strikers kamp før Breakers var Wobleys Vicious Vultures, som tørrede Strikers 2-0, og lige efter Breakers kamp stillede Yden op med hans Dark SKy Devastators (et Dark elf hold på 135 i TR), og vandt igen 2-0 over Strikers! En sort dag for dansk idræt ;-)

Vis brugerens profil

5 Re: Poul on Lør 4 apr 2009 - 0:01

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Puha, det lyder som om Strikers har en skidt periode.

Men endeligt flere referater

/Poul

Vis brugerens profil

6 Re: Poul on Lør 4 apr 2009 - 0:04

princelarming

avatar
Barbar Barber
De har det vist ikke for godt... Klarer sig lige igennem med udgifter og indtægter, uden at der kommer de store ting i kassen... Tabte og fik en starting Catcher i kampen mod ydes elvere... Det går stabilt, men ikke opad...

Vis brugerens profil

7 Re: Poul on Lør 4 apr 2009 - 0:14

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Puha, det lyder tough,

Der er alligevel sket en del siden Strikers vandt den første store Liga.

/Poul

Vis brugerens profil

8 Re: Poul on Lør 4 apr 2009 - 0:15

princelarming

avatar
Barbar Barber
A lot of water under the bridge, and a lot of good coaches and teams have come up since then...

Vis brugerens profil

9 Re: Poul on Lør 4 apr 2009 - 0:26

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Det må man sige.

Vi ved er ved alle sammen at have gode og dyre hold. Det er også derfor det bliver lidt spændende hvis vi kommer til at tørne sammen med den anden liga. Deres hold er jo ikke helt så dyre som vores.
Men lad os nu se om vi kan blive enige om forholdene først.

/Poul

Vis brugerens profil

10 Dark Sky Devastators vs Red Sun Valkyries on Tirs 28 apr 2009 - 20:10

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Fra Lustrias grønne, giftige jungle kommer de rejsende for at demonstrere deres færdigheder på Bloodbowlbanen: Red Sun Valkyries. Til deres første kamp skal de møde de blege og forbitrede Dark Elves Dark Sky Devastators.

På forhånd er Valkyries klare underdogs, som nyt hold er de kun vurderet til 100 points. Devastators er derimod vurderet til 189 points. Heldigvis har Amazonerne nogle tricks oppe i ærmet. Med sig fra junglelandet har de en kvindelig Ogre og Zara the slayer, desuden er der til denne den første kamp indkøbt en ekstra trænet linewoman.

Valkyries vinder cointoss og vælger at starte angreb mens solen er på op til hvad der tegner til at blive en meget solrig dag, der no skal skabe nogle problemer for pasningsspillet. Imidlertid formår Devastators at lave et meget højt spark som den ene af Valkyries throwers dygtigt kommer ind under. Desværre lykkedes det ikke for hende at gribe bolden, men halvlegen er igang.

På midterlinien går Zara igang med dolken, det ser dog ud som om hun ikke er vandt til det hårde panser som Elverne bruger. Hun bliver dog efterfulgt af en agressiv blitzer som laver kampens første cas. Herefter bliver det til lidt puffen oppe ved linien. men ikke noget værre end det. Bolden pakkes nu godt ind inden Amazonerne forsøger at samle bolden op, dette mislykkedes og Elverne står på spring for at komme til.

Hurtigt og dygtigt presser elverne frem over banen og helt op til bolden, men formår dog ikke at få fat i denne. Nu er det nye hold presset, det lykkedes dog at få skubbet de to elvere der dækkede bolden op og denne gang får en af amazonernes blitzere fat i bolden.

Efterfølgende kommer et langt sejt pres mod endzone hvor bolden flere gange er ved at ryge ud af kontrol hos amazonerne men hvor amazonerne formår at sende 5 elvere af banen, 3 af disse ser ikke ud til at kunne spille mere i denne kamp hvorimod det er mere usikkert med de 2 andre. Amazonerne klarer sig heller ikke gennem første halvleg uden skrammer og i 8. tur sidder der 4 spillere og tager sig til hovedet i K.O. boksen.

I halvlegens sidste minutter scorer amazonerne og elverne har kun tid til at forsøge at hævne sig lidt oppe på midterlinien inden kampen fløjtes af. Dette forpurres dog da elverne reagerer meget hurtigere en amazonerne og derfor får sig flyttet et lille stykke frem over banen inden der sparkes, det resulterer i at elverne overmodigt forsøger at score et mål, de kan dog ikke komme uden om Berta og halvlegen blæses derfor af med resultatet 1-0 til Valkyries.

I anden halvleg stiller elverne op med kun 10 mand på banen da det stadig ser ud som om heksen har ondt i hovedet. Dog sørger godt spil for at der bliver stillet flere recievers i position og at bolden bliver pakket forsvarligt ind. Zara har i pausen slebet sin dagger for bedre at kunne trænge ind i de bløde elverkroppe, men det ser dog ikke ud til at have hjulpet forfærdeligt meget for ham runneren står da op endnu. Elverne dækkes op af resten af holdet dog undtaget Bertha som ser ud til at have fundet en utroligt interessant græstue på banen. Dette resulterer i at Devastators kan flytte en velopdækket mand ned i scoringsposition langt væk fra Amazonernes opdækning. Opsat på at gøre sin fejl god igen kaster Bertha sig ind i elverborgen og stikker den stakkels blitzer der stod med bolden en ordentlig en på siden af hovedet så han taber bolden ud mod sidelinien. Den ligger sig dog tilrette inde på banen. Elverne giver sig nu i kast med at forsøge at tilbage-erobre bolden og det lykkedes dem at få bertha ned og ligge med et ufint knæ i skridtet. I midlertid vil den runner som Zara tidligere forsøgte at ødelægge lige se om det kan lade sig gøre at komme uden for rækkevidde at Zaras dolk, Zara er dog for hurtig for ham og da han forsøger at smutte væk fra hende fælder hun ham dygtigt. Dette skaber postyr nok i elvernes rækker til at Bertha kan komme til hægterne igen og hun skynder sig at stikke en anden blitzer en på sinkadusen, så han tumler over i bolden som han får puffet ud til tilskuerne. Nogle af de medrejsende fans får fat i bolden og sender den i en lang blød bue næsten op på elvernes banehalvdel. Hurtigt snupper en af amazonernes blitzere bolden og bringer den forsvarligt ned på langørernes banehalvdel. Det meste af amazonholdet følger nu efter og laver en solid opdækning af denne blitzer og i løbet af de næste minutter lykkedes det amazonerne at score endnu engang med knap halvdelen af anden halvleg tilbage.

Slukørede stiller elverne op til endnu et angreb denne gang med 11 mand på banen. Netop som bolden sparkes op sprænges hegnet og fans fra begge sider vælter ind på banen fast besluttede på at gøre noget alvorligt ved modstanderholdet. Dette resulterer i at 4 af amazonerne og 3 af elverne må bruge de næste minutter på at komme sig over deres skrammer. I midlertid ser det ud som om elverne prøvet at få det bedste ud af situationen i hvert fald bringer de bolden langt ned på Amazonernes banahalvdel, men hvad er det? Der kommer en enlig amazonblitzer løbende hen mod boldholderen, hvor kom hun fra, var hun ikke presset helt um mod sidelinien lige før? Efter at have dukket sig under armene på en lidt uopmærksom elverlineman lykkedes det for amazonblitzeren at fælde boldholderen og bolden tabes på jorden. Det lykkedes dog kun for amazonerne at få en enkelt spiller i nærheden af bolden og det ser ud som om elverne stadig kan score. Det mislykkedes dog for elvernes blitzer at samle bolden op, men hvad kan man forvente, det er jo heller ikke den plads han normalt spiller.

Kampen ender dermed 2-0 til Red Sun Valkyries

Ja jeg ærgrer mig jo fælt over det her. Nu har man investeret i dukker for at bevise at amazonerne ikke kan vinde en eneste kamp og så lykkedes det for dem at vinde over et Dark Elf hold som er 89 point mere værd end de selv er, til og med uden at elverne scorer et eneste mål. Jeg er dog til dels stadig sikker på at holdet suger da jeg mener man kan kreditere rigtig meget af deres sejr til heldige terningerul på min side og uheldige på Ydes og jeg er helt sikker på at de kommer til at mangle en overstyrkespiller på et tidspunkt inden så længe når de holder op med at få så mange inducements.

Indtil videre er jeg dog nødt til at acceptere at de trods alt godt kan vinde en enkelt gang i mellem

RRRRR-Kølle

Vis brugerens profil

11 Re: Poul on Søn 10 maj 2009 - 21:35

princelarming

avatar
Barbar Barber
Obnox overstået... Øl drukket, bowl spillet og nørdet nørdet... Amazonerne vandt deres 2 sejr ud af 2 kampe, Jonas whiner over BB-nederlag, Anders BC blev døbt Kaptajn Looo! og "Næste år bliver det fedt!"

out!

Vis brugerens profil

12 Red Sun Valkyries on Ons 3 jun 2009 - 19:23

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
På en sommerdag skulle Silverwood Colts forsøge at overbevise en sponsor om at holdet var klar til at spille i The League of Fucked Up Individuals. Til dette formål havde de valgt at stille op mod Red Sun Valkyries der jo også er et relativt nyt hold i ligaen.

Vejret viser sig fra sin nådige side og Colts kan gøre sig klar til angreb uden at sponsorerne hverken er blevet våde eller har fået solstik. Colts blitzer med nr. 13 på ryggen beviser at tallet ikke behøver at være uheldigt og skaber et flot hul i Valyries forsvar i venstre side af banen. Herefter strømmer der elvere igennem hullet og Colts thrower bevæger sig ned mod bolden. Det ser dog ud som om throweren lider lidt af præstationsangst i hvert fald formår han ikke at samle bolden op.
Valkyries forsøger nu at dække op om Colts recievere og hele holdet bevæger sig over banen mod den lille flok elvere ude ved sidelinien. Det lykkedes for valkyries et lave en acceptabel opdækning og Colts må bruge nogle krafter på at skabe spillerum ude på siden igen. I mellemtiden har Colts thrower fået fat på bolden og kaster overbevisende et meget langt kast* selvom bolden sidder lige i hænderne på en af Colts linemen lykkedes det alligevel for ham at tabe bolden ud over sidelinien.
Dette skaber en mulighed for Valkyries der hurtigt erobrer bolden og flytter den ned midt på Colts banehalvdel i højre side af banen. Med nede af banen er fire af Valkyries spillere som forsøger at beskytte boldholderen.
Colts føler presset fra sponsorerne og kaster sig frygtløst ind efter bolden, det lykkedes en blitzer at fælde Valkyries spiller, men bolden lander i umiddelbar nærhed af to andre Valkyries spillere. Colts dækker bolden ind i håb om at de på denne måde kan undgå at Valkyries igen erobrer bolden. Det lykkedes dog for Valkyries at få fat i bolden igen og de forsøger at få en scoring ind, men heller ikke de har heldet med sig, selvom det lykkedes at kaste bolden til endzone må solen have stået uheldigt for den lineman som skulle forsøge at gribe bolden for den fortsætter igennem hans hænder ud over baglinien. Heldigvis sidder der flest af Valkyries tilskuere i denne ende og bolden kastes kun lige ind på banen. Det lykkedes dog for Colts at sikrer boldkontrol efterfølgende. I den anden ende af banen har der været lidt skubben og masen og enkelte håndfigner er blevet delt ud. Dette har resulteret i at en af Colts linemen er blevet båret af banen med hovedet i en meget forkert vinkel, han kommer helt sikkert ikke til at spille Bloodbowl igen. Sponsorerne ser lidt bekymrede ud over denne udvikling da holdet de skulle sponsere i så fald kun ville bestå af 10 spillere.
Resten af halvlegen forløber med en masse klumpspil hvor bolden skifter hænder flere gange og krydser midterlinien to gange. Det lykkedes dog ikke for nogen af holdene at score, hvilket ikke ser ud til at behage sponsorerne.

Til anden halvleg er det Valkyries der stiller op til angreb. Begge hold stiller med ni spillere da der for begge hold også ligger en spiller i K.O. boksen. Valkyries sætter en udmærket borg op inde på midten af banen som det ikke lykkedes for Colts blitzer at bryde ind i. Efterfølgende flyttes bolden dybt ned på Colts banehalvdel i venstre side af banen, i den anden side af banen er Valkyries ene blitzer ude med riven og endnu en lineman må bæres af banen og ligges i en kiste. Dette får sponsorerne til at rejse sig og forlade stadion. Det lader til at de har tabt tiltroen til det nye hold som efterfølgende opgiver kampen.

Dermed kan Red sun Valkyries notere sin tredje sejr ud af tre mulige.

*Long bomb med en helt ny kaster, og det blev et accurate pass!

Over and Out fra RRRR-Kølle pirate

Vis brugerens profil

13 Re: Poul on Tors 4 jun 2009 - 15:43

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Giv nu op Bimse, stop nu det elver show,
du ved jo godt du ikke kan tåle at få smadder selv Very Happy

/Poul

Vis brugerens profil

14 Re: Poul on Tors 4 jun 2009 - 18:19

princelarming

avatar
Barbar Barber
Jeg har givet op, gør det nok også snart igen ;-)

Stokker bare videre....

Vis brugerens profil

15 Re: Poul on Ons 10 jun 2009 - 0:41

princelarming

avatar
Barbar Barber
Så var dværgene ude at køre efter tabet af deres elskede Prins og Kaptajn.

Modspilleren skulle vise sig at være Sisters of Redemption, som efter en komet-karriere endelig stod overfor de fæle små Manglin' Midgets!

Midgets stillede kun 11 spillere og Rugans Rolling Death til kampen, mens Sisters stillede 15 mand til kamp...
Sisters fik første drive, men larmen fra dværgenes fans skræmte menneskene, så de små kunne få et hurtigt angreb ind på Sisters offence, næsten inden fløjten lød... De stak til Sisters Stjernecatcher, og lagde pres på, men fik ikke noget blod på banen...
Det første pres betød i midlertid at Larek, der er den eneste Blitzer på dværgens hold kunne trænge op på menneskenes banehalvdel, mens menneskene sløvt begyndte at presse igen mod dværgene. Sisters fimsede Ogreinde skvattede midt i offencet, og lod dværgene køre videre med deres pres, som til sidst ledte til en scoring af Kern, efter at have smækket Sisters stjerne-catcher i gulvet... Til gengæld blev endnu en dværg kørt af banen og ud til en ventende kiste, idet den uerfarne slayer med position 4 døde af en Blitzers slag fra Sisters... Midgets læge var ikke villig til at hjælpe efter at være blevet massivt overfuset efter ikke at have hjulpet Prins Larek i dennes skæbnekamp. Dette gjorde at Rugans rolling death kom på banen i sammenlagt 10 minutter, mens Sisters andet offence sendte bolden over midterlininen, eftet en fadæse af et defence fra Midgets.

Anden halvej begyndte med held til Sisters, idet en væltet dværg snuplede i sit forsøg på at nå over og dække Kern op i offence, og derved lykkedes det at få Kern ned og bolden bragt over linien til 2-1 til Sisters... Dværgenes sidste offence var lidt presset, men de fik hurtigt flyttet bolden til linien, og igen efter et fejlagtigt block af Ogreinden var bolden over alle dværge-bjerge og kampens sidste må blev scoret til resultatet 2-2

En hæderlig kamp, der betyder at Midgets nu har 10 spillere og en helvedesmaskine til næste kamp... Opskrift på død, helt sikkert... Opskrift på undertalssituation, remains to be seen...

regards:

Fede


_________________
- How much wood could a woodchuck chuck, if a woodchuck could Chuck Norris??
Vis brugerens profil

16 Re: Poul on Ons 10 jun 2009 - 1:45

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Super, altid rart med lidt underholdning, savner det der bowl

/Janus

Vis brugerens profil

17 Re: Poul on Søn 14 jun 2009 - 23:20

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
Blue Moon Bashers VS Red Sun Valkyries

Efter at have makuleret de håbefulde elvere havde valkyrierne fået blod på tanden og var ivrige efter at prøve kræfter med de grimme grumme grønne orker. Slaget skulle stå hos valkyrierne på en dag med perfekt vejr til lidt hyggeligt boldspil.

Valkyrierne vandt første drive og ventede tålmodigt på orkernes opstilling. Bolden flyttes hurtigt op til midterlinien og er et kort øjeblik på vej over på orkernes banehalvdel. desværre snubler valkyriernes ene griber og orkerne erobrer hurtigt bolden. Derefter følger et sejt pres ned mod valkyriernes endzone. Godt halvvejs nede mod endzone pakker orkerne bolden ind i blackorker og trolde, dette skræmmer dog ikke Valkyries ene blitzer der dukker sig under troldens fægtende arme og langer orkernes boldholder en uppercut der får ham til at tabe bolden*. bolden ligger nu nærmest frit på græsset kun under opsyn af 2 blackorker, en anden af Valkyries blitzere lister sig ubemærket hen og samler bolden op mens orkernes opmærksomhed stadig er rette mod den første blitzer og den kraftpræstation denne netop har klaret. Bolden ender hos Valkyries dygtige Catcher som løber bolden langt ned på orkernes banehalvdel og ikke lang tid efter kan hun danse en vil nogen mene meget upassende dans i orkernes endzone. 1-0 til valkyrierne.

Orkerne skulle nu forsøge at score med under halvdelen af halvlegen tilbage og den lille agile stjernegoblin kommer derfor på banen. Det lykkedes fint for orkernes kaster at få bolden op til goblinen men der er gået noget galt i omklædningsrummet og goblinens snørrebånd er blevet bundet sammen hvilket resulterer i at valkyries kan generobre bolden og dermed forhindre orkerne i at score.

Til anden halvleg har orkerne været i gang med at pudse deres pigge og skærpe deres støvler, men lige lidt hjælper det. Den eller rutinerede agile lineork fejler da bolden kastes til ham og igen viser valkyrierne sig fra deres bedste side og erobrer bolden og får den dækket godt af i den ene side af banen**, i løbet af ganske kort tid har de scoret til 2-0. Nu har orkerne kun lidt over halvdelen af anden halvleg til at forsøge at trække en uafgjort hjem. Dette skulle da ikke lykkedes og valkyries kan dermed notere deres 4. sejr ud af 4.

R-Kølle pirate klar til Bloody Balkanian Balls

* læs dodge ind på en 5'er og lav et understyrkeblock så orken vælter.
** læs igen samlede jeg bolden op i 2 tacklezones og fik den kastet uden at have hverken sure hands, pass eller catch med de implicerede spillere.

Vis brugerens profil

18 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 10:09

gakkedulla

avatar
Menneske Stimand
men det blev trods alt 2-1..... frank græder... det var simpelthen pinligt at se på.

Vis brugerens profil

19 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 11:05

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Hehe, det er jo syge de amazoner!

Yde har ret, de owner!

/J

Vis brugerens profil

20 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 11:13

princelarming

avatar
Barbar Barber
De kællinger må simpelthen få for lidt pik, så gode de er til at spille...

Sig til når de er klar til en kamp mod dværgene eller mine mennesker... :(dead):

Vis brugerens profil

21 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 13:02

R-kølle

avatar
Menneske Svaneridder
De overlevede Aslaks orker hvilket er mere end man kan sige om dine dværge Razz

Der skal nok komme et tidspunkt hvor de får så utroligt meget på munde at der ikke er flere tilbage. Jeg er helt sikker på at det ikke kan vare længe. De kommer med til Zagreb så der kan i jo se om i kan få bugt med dem.

R-Kølle pirate

Vis brugerens profil

22 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 14:13

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Battle

De overlevede Aslaks orker hvilket er mere end man kan sige om dine dværge

Krølle : 1 Fede: 0

/Poul

Vis brugerens profil

23 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 14:44

princelarming

avatar
Barbar Barber
Kan i så forstå hvorfor jeg tuder??

HULK og hans langskæggede dværge får verbale stokke-prygl af en gang kællinger...
Wait.... I think hell just froze over!

Vis brugerens profil

24 Re: Poul on Man 15 jun 2009 - 15:01

Janushedemann

avatar
Halv-elver Diplomat
Det er hårde tider for dig, det kan jeg godt se.

Du må stokke de kællinger for at få en (ud)løsning.

/J

Vis brugerens profil

Sponsored content


Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum